Termeni si conditii pentru inchirieri masini Deluxe Rent a Car Timisoara:

Pentru a inchiria o masina de la Deluxe Rent a Car Timisoara trebuie sa respectati setul de termeni si conditii:
• Varsta minima pentru inchirierea unei masini este de 21 de ani.
• Conducatorul auto trebuie sa posede permis de conducere de cel putin 1 an.
• Perioada minima de inchiriere este de 24 ore
Alte obligatii:
1. Masina poate fi utilizata exclusiv in scopul de a calatori, pe teritoriul romanesc ori in afara granitelelor, fara a utiliza aceasta in orice fel de curse, demonstratii, etc.
2. Interiorul si exteriorul masinii trebuie sa fie pastrate intr-o stare de curatenie de top.
3. Conducatorul auto trebuie sa respecte cu strictete legislatia romaneasca in ceea ce priveste legislatia de conducere, precum si instructiunile din manualul de utilizare a masinii.
4. Certificatul de inmatriculare a vehiculului / Autorizatia temporara de circulatie, cheile de la masina si a controalele de la distanta trebuie sa fie pastrate cu cea mai mare grija, in caz contrar conducatorul auto trebuind sa suporte consecintele juridice.
5. In caz de pierdere sau furt a certificatului de inmatriculare al autovehiculului / a autorizatiei temporare de circulatie, a cheilor de la masina si / sau a controalelor de la distanta, clientul are datoria de a informa imediat (in termen de 2 ore) Deluxe Rent a Car Timisoara in scris si verbal.
6. In cazul in care masina a fost furata sau parti / componente ale masinii au fost furate, ca si in cazul de deteriorare sau distrugere a masinii, clientul are datoriat de a informa imediat (in termen de 2 ore) Deluxe Rent a Car Timisoara in scris si verbal
7. Este interzisa adaugarea / modificarea elementelor mecanice sau estetice.
8. Conducerea auto sub influenta alcoolului, drogurilor sau a substantelor medicale care afecteaza abilitatile de conducere este strict interzisa.
9. Soferii nu au voie sa conduca masina in cazul in care permisul lor de conducere a fost suspendat, anulat sau retinut pentru anulare sau suspendare.
10. Clientii sunt obligati sa informeze imediat Deluxe Rent a Car Timisoara, in scris si verbal, cu privire la orice problema tehnica a masinii si sa urmeze indicatiile exacte ale reprezentantului Deluxe Rent a Car Timisoara.
11. Este interzisa introducerea masinii in zonele inundate.
12. Este interzisa conducerea masinii in afara drumurilor publice deschise.
13. Clientul trebuie sa ia masurile de siguranta necesare (scoateti cheii din contact, inchiderea ferestrelor, usilor, portbagajului, activarea sistemului de alarma, etc), in timp ce masina este in stationare sau intr-o zona de parcare.
14. Masina nu trebuie sa fie lasata in zone nepopulate sau in blocaje de trafic, cu exceptia cazului cand acest lucru a fost in mod explicit cerut de catre autoritati sau atunci cand vietile sau integritatea oamenilor sunt in pericol.
15. Accesul persoanelor straine in masina, cu exceptia membrilor de familie sau prieteni, este interzisa. Transportul de persoane sau bunuri pentru profitul dumneavoastra este de asemenea interzis.
16. Este interzisa tractarea vehiculelor sau a altor autovehicule.
17. Masina trebuie sa fie returnata imediat dupa expirarea perioadei de inchiriere. In cazul depasirii termenelor contractuale cu mai mult de 2 ore, Deluxe Rent a Car Timisoara este indreptatit sa considere masina furata si sa raporteze furtul la Politie.